Veilige oplossingen voor systemen, processen én mensen 

Als organisatie wil je weten welke risico's je loopt en of je compliant bent.  Zijn je processen privacy proof? Wordt informatie goed geborgd?  Welke collega's hebben toegang tot welke gegevens?  Hoe hoog is hun digital awareness? En als er onverhoopt sprake van een calamiteit is, hoe snel kan de business weer door?  

Syncomit geeft je antwoord op al deze vragen. Zo nemen wij de strategische doelstellingen, het beleid én de standaarden en procedures van jouw organisatie onder de loep.  En helpen we mensen in organisaties om veilig en prettig gebruik te maken van technologie.


ISO certificering

Geen zorgen, altijd compliant

Als GRC-specialist adviseert Syncomit organisaties op het gebied van Governance, Risk en Compliance (NIST en ISO). Als organisatie moet je voldoen aan de privacy normen en je moet je informatieprocessen en cybersecurity kunnen managen.  Deze vereisten hebben een impact op vrijwel alle processen binnen jouw organisatie. Daarom gaan wij altijd integraal en zorgvuldig te werk.


IT-Audit

Altijd objectief...

Wij zijn gecertificeerd om IT-Audits uit te voeren. Onze IT-auditors  stellen vragen, doen objectief onderzoek en komen met een goed onderbouwd adviesrapport. Hun doel is het adviesrapport dusdanig op te stellen dat het niet alleen voldoet aan de geldende standaarden, maar ook voor meer synergie tussen de directie en de IT-afdeling zorgt; dat alle neuzen dezelfde kant op komen te staan én dat de IT-afdeling nog beter zijn werk kan doen met behulp van het rapport. 

 


IT-Gap Analyse

Dé IT-analyse die jouw organisatie vooruit helpt

Bij een IT-Gap Analyse neemt Syncomit de beveiliging van jouw IT-systemen, de cyberrisico’s en de mate waarin privacy proof wordt gewerkt onder de loep.  Wij bestuderen de  systemen en processen van de organisatie én bekijken hoe ermee wordt gewerkt. We kijken naar het huidige IT-beleid, analyseren de risico’s en we checken of dé IT voldoet aan de geldende normen en wet- en regelgeving.  In dit alles nemen wij de  doelstellingen die het management voor ogen heeft mee.


Interim IT-management 

In teamverband aan de slag met met meerdere IT-vraagstukken

Regelmatig komt de vraag voorbij of de IT-professionals van Syncomit ook beschikbaar zijn voor interim klussen. Jazeker! Het fijne aan interim klussen is dat we in een bepaalde periode in teamverband een aantal voor de organisatie belangrijke zaken kunnen oppakken. Denk hierbij aan een business continuity plan, dataveiligheid of een IT-strategie. Desgewenst helpt Syncomit jou ook om meer digital awareness in de organisatie te creëren, bijvoorbeeld over thema's als cyber security, privacy en relevante wet- en regelgeving.  Wanneer er sprake is van digital awareness voelen jouw mensen zich als een vis in het water in de digitale tijdperk. Ze zijn zich bewust van hoe nieuwe technologie hen helpt nog prettiger te werken. Zij weten goed om te gaan met digitale veranderingen, uitdagingen en nieuwe technologieën.  Digital awareness heeft een positieve impact op het werkgeluk en de dataveiligheid van de organisatie in het geheel.


Wil je vrijblijvend kennis maken met Syncomit?